12 april 2024
19:00

IF Hansa-Hoburg

Referat: Levide IF - IF Hansa-Hoburg

Matchen mot Hansa går inte som vi vill resultatvis men det är vår spelsetts bästa match hittils denna säsong. vi börjar matchen riktigt starkt och går in med mycket boll och många chanser, men tyvvär så släpper vi in ett mål i 40:e minuten efter ett olyckligt misstag,och i den 44:e minuten ska vi också släppa in 2:an efter en riktigt kass försvarad fast situation och efter kaos framför mål med boll i stolpen så får hansa in bollen efter en nick. Vi går in i halvtid besvikna på hur resultatet är men vi går in i nästa halvlek me ännu mer energi och ännu fler chanser men bollen bara inte vill komma in idag, i den 66 minuten får hansa ett rött kort efter ett läge där kc blir fälld när han är fri mot mål, vi lyckas inte kovertera frisparken och inte heller några av våra andra chanser vi har. Dagens kepa fick idag kaka som var tillbaka på planen som han aldrig hade varit borta! Nästa match är mot Visby AIK på säve konstgräs kl 12:00 kom och kolla! vi behöver erat stöd!